Geschiedenis

1979

Hélène Dijkstra heeft op "het Wanrooy instituut" haar opleiding voor schoonheidsspecialiste afgerond. Na het behalen van haar diploma heeft Hélène een slaapkamer omgebouwd tot schoonheidssalon waar klanten ook een duo behandeling konden ondergaan.

1987

Naarmate haar schoonheidssalon steeds drukker werd heeft ze besloten te gaan verhuizen naar een groter pand. Dit werd het pand aan de Arnhemseweg 137 wat op dat moment nog een schoenenzaak was. Na een fikse verbouwing konden de deuren op 5 maar 1987 worden geopend. Op dat moment had Hélène ook ruimte om personeel aan te nemen. Zo werd de eenmanszaak van Hélène een goed lopende schoonheidssalon.

2002

Hélène heeft besloten om de schoonheidssalon uit te gaan uitbreiden en is zij zelf verhuisd. Zo kan het gehele pand aan de Arnhemseweg 137 worden omgebouwd tot een totaal Beautycentrum. Er zijn nu 3 cabines op de eerste etage en 1 cabine op de begane grond speciaal voor klanten die moeilijk ter been zijn. Op de begane grond bevindt zich ook een nagelsalon, groothandel en opleidingscentrum "Best Nails".

2011

Het pand aan de Arnhemseweg 137, wordt helemaal vernieuwd.

2013

Ons pand is helemaal gerestyled. Alle cabines zijn weer op de begane vloer. Ook is het pand toegankelijker geworden, voor mensen die moeilijk ter been zijn. Best Nails heeft een compleet nieuw pand gekregen. Met een eigen in gang, achter Beauty Centrum Apeldoorn.

Een compleet Beautycenter onder 1 dak.