• Hotstone

De Hotstone massage (is een massage met hete basalt stenen) deze heerlijke lichaamsbehandeling vanuit de gedachtegang: “Lichaam en Geest zijn één”. De hotstone behandeling wordt bij ons in de salon gecombineerd met een cold stone massage en manuele lichaamsmassage met estetische oliën. U kunt kiezen uit een complete lichaamsmassage van 55 minuten of gedeeltelijk ( rug / nek, benen, buik / armen) van 30 minuten.

De geschiedenis van de Hot Stone massage

De hotstone massage is een voor Europa een nieuwe vorm van massage, hoewel deze vorm van massage al eeuwen oud is. In de prehistorie werden al stenen gebruikt om ’s nachts warm te blijven. Grote stenen werden opgewarmd in vuur en daarna onder huiden gelegd om de slaapplek behaaglijk te maken. De oude Grieken en Romeinen gebruiken warme stenen voor het eerst in hun badhuizen om elkaar mee te masseren. Dit bleek goed te helpen bij spier pijn en blessures.

In Azië en India werden warme stenen op accupunctuur punten geplaatst en werden over meridianen gestreken. Dit werd gedaan om ziektes en aandoeningen te behandelen. Eeuwen geleden gebruikten Zuid-Amerikaanse en Oosterse volken Basaltstenen bij hun rituelen en genezende behandelingen. De verschillende behandelingen met de stenen zijn:

Hot stone

Voor het opheffen van blokkades en bevordering van het ontgiftings proces van het lichaam. Werkt uitstekend bij stress, spier- en gewrichtklachten en bij een slechte doorbloeding.

Cold stone

Voor het behandelen van blessures en is ook zeer geschikt bij zwelling, ontsteking, verbranding en opvliegers.

La stone

Een combinatie van warme en koude stenen, ontwikkeld door de Amerikaanse massage therapeut Mary Nelson. De warme stenen verwijden de bloedvaten waardoor afvalstoffen worden afgevoerd. Daarna volgen de koude stenen die de vaten weer laten samentrekken. Het effect is vergelijkbaar met warme en koude waterstralen op de huid: eerst ontspannen en dan activeren.

Prijs 30 min.: € 37,-
Prijs 55 min.: € 57,50

• Massage

Onze klassieke lichaamsmassage is gericht op de algehele ontspanning van lichaam, geest, spieren en gewrichten. Zorgt voor een verbetering van de doorbloeding en stimuleert de aanvoer van zuurstofrijkbloed en afvoer van afvalstoffen. Onze rustgevende en lichamelijkherstellende lichaamsmassage verminderd spier en gewrichtspijn en zorgt voor een algeheel rustgevend gevoel. Dit leidt tot een goed en gezond gevoel.

Prijs 40 min.: € 50,-
Prijs 55 min.: € 60,-

• Anti-cellulite

Endermologie

Met Endermologie brengt LPG een revolutie... de anti-cellulite behandeling. en niet-invasieve behandeling die bovendien pijnloos is. De LPG techniek wordt beoefend door professionals uit gezondheids- en schoonheidswereld. Allemaal werden ze geschoold om de LPG techniek adequaat te gebruiken en beschikken ze over de cellu M6. Dankzij de spitstechnologie van de cellu M6 Keymodule kan de gebruiker het weefsel ter hoogte van de vetcellen van de hypodermis optimaal mobiliseren. Deze huidgymnastiek draagt bij tot een verbeterde bloed- en lymfecirculatie, hetgeen dan weer leidt tot een betere emiminatie van de afvalstoffen. Resultaat: een slanker lichaam, een zachtere en stevigere huid. En dit pijnloos procédé verschaft op de koop toe welzijn en relaxatie. Bovendien is er geen medische ingreep vereist en moeten er geen chemische substanties worden ingenomen. Het komt er gewoon op aan een aantal natuurlijk functies van het organisme en van de huid te activeren.

Wat is cellulite?

Cellulite, een typische vrouwelijk verschijnsel, is het resultaat van vetophoping in de adipocyten (dat zijn vetcellen in de hypodermis) met vochtretentie in de derma en de hypodermis. Naarmate de adipocyten dikke worden, gaan de zakjes waarin ze zitten, hun vorm veranderen en beginnen trekken op de verankeringspunten op de huid, hetgeen leidt tot het gecapitonneerde effect van de huid. In dit stadium bestaat het probleem in het feit, dat het proces zichzelf onderhoudt door de verstikking van de bloedcirculatie, hetgeen dat weer leidt tot onvoldoende afvoer van de afvalstoffen uit de stofwisseling. En dit leidt vervolgens, tot verarming en ontsteking van het bindweefsel dat minder elastisch wordt en zo fibrose doet ontstaan. Deze erg onesthetische toestand maakt van de zones met cellulite, regio’s die onverschillig blijven voor zelfs intense lichaamsoefeningen of drastische diëten.

Zichtbare resultaten (die worden geëvalueerd.)

De sessies duren ongeveer 35 minuten en gaan één tot twee keer per week door. Opdat iedere patiënte zich helemaal op haar gemak zou voelen, werd er een speciale outfit, LPG bodywear, ontworpen. De opmerkelijke resultaten van deze techniek kunnen worden geobjectiveerd door metingen en voor & na foto’s met results 6tm. De veranderingen worden het duidelijkst op de zones die er het meest baat bij hebben, zonder dat de patiënte volume verliest op plaatsen waar dat niet wenselijk is. Door haar relaxerende en verzachtende werking heeft Endermologie bovendien ook een onmiskenbare anti-stresswerking.

Endermologie in 7 vragen

Is Endermologie nieuw?
LPG bestaat al ruim vijftien jaar. Tienduizenden vrouwen hebben reeds miljoenen beurten Endermologie ondergaan en genieten dagelijks van de heilzame werking ervan.

Is de behandeling pijnlijk?
De gepersonaliseeerde behandeling is aangepast aan de gevoeligheid van de huid van iedere patiët en mag nooit pijnlijk zijn.

Verlies je gewicht?
Endermologie werkt in op cellilute en op de kwaliteit en het uitzicht van de huid. Dit kan gepaard gaan met gewichtsverlies.

Vervangt het een dieet?
Een goede voedingshygiëne draagt bij tot een goed gewicht Endermologie werkt doeltreffend in op cellulite en op de lichaamsvormen en -volumes.

Doeltreffender dan sport?
Hoewel natuurlijk zeer gunstig en gezond, zal sport niet helpen om cellulite te bestrijden. Combineer sport daarom met een behandeling Endermologie.

Vervangt het liposuctie?
De technieken van liposuctie en lipo-aspiratie behandelen de vorm en het volume, maar behandelen niet de problemen van cellulite op zich, noch het uitzicht van de huid. Endermologie vormt dus een uitstekende aanvulling op de plastische ingrepen.

Is de doeltreffendheid van de technieken wetenschappelijk bewezen?
De resultaten van de LPG techniek werden gevalideerd door wetenschappelijke studies in zeer grote Amerikaanse en Europese universiteiten.

Prijs Lichaam: € 55,-
Prijs Gezicht: € 42,-

• Harsen lichaam

Het is mogelijk om uw lichaam bij ons te harsen Wij behadelen de volgende lichaamsdelen:

 • Benen
 • Prijs vanaf: € 24,-
 • Bikinilijn
 • Prijs vanaf: € 21,50
 • Bikinilijn-Brazilian
 • Prijs vanaf: € 39,50
 • Oksels
 • Prijs vanaf: € 16,-
 • Armen
 • Prijs vanaf: € 21,-
 • Rug
 • Prijs: € 31,50
 • Buik
 • Prijs: € 19,-
 • Borst
 • Prijs: € 21,50
 • Borst en buik
 • Prijs: € 34,-

Prijzen voorbehoud